Proland NV
Korte Lozanastraat 20-26
2018 Antwerpen

Ontwikkelt en realiseert kwalitatief residentieel en commercieel vastgoed.

Civille, Ronse - Ronse

Route

STATUS: Omgevingsvergunning is verleend

Op de Grote Markt in Ronse komt er een nieuw project in de voormalige gebouwen van De Post en het Vredegerecht. Wonen met zicht op de Grote Markt: het stadhuis, de Obelisk, de terrasjes op de markt vlakbij... kortom, geen betere plaats om te wonen dan hier!

SAS - Rijkevorsel

Route

STATUS: omgevingsvergunning in aanvraag

Proland ontwikkelt de voormalige steenbakkerijsite SAS in Rijkevorsel tot een divers woonproject, met aandacht voor de geschiedenis van de site, een aangename leefomgeving en duurzaamheid. Er komt een mix van één- en meergezinswoningen, met ruimte voor commerciële functies. Duurzaam is een kernwoord: aandacht voor aanpasbaar wonen, groen, hernieuwbare energie. De gemeente Rijkevorsel legt ook een landschapspark aan ten noorden van de site, een aangename opsteker voor de woonkwaliteit! De omgevingsvergunning wordt aangevraagd in 2023; in 2025 kunnen de eerste bewoners verwelkomd worden op de site.

Castor Park - Beveren

Route

STATUS: In Verkoop

Op wandelafstand van de Grote Markt van Beveren bouwt Proland een ruim en tijdloos nieuwbouwproject, Castor Park. Het project bestaat uit een gevarieerde mix van 18 gezinswoningen en 74 appartementen. Het biedt een interessante en geslaagde combinatie van comfortabel wonen met een tijdloze architectuur op een centrale locatie. De woningen en appartementen zijn aangepast aan en voorzien op verschillende woonbehoeften. Castor Park biedt je de ruimte en de mogelijkheid om te wonen op jouw manier. Een fraai en sfeervol groen park tussen de gebouwen, met een aangelegde tuin en een vijver is de ideale plek om te verpozen, te ontspannen en te ontmoeten.


Brochure aanvragen
Uitverkocht

Den Ast - Boortmeerbeek, Mouterij

Route

STATUS: Oplevering september 2018

Realisatie van een blok met 24 appartementen en ondergrondse parking. Dit maakt deel uit van een groter complex ‘De Malterie’. De Malterie is een complex van in totaal 125 appartementen en enkele commerciële ruimtes, gerealiseerd in het centrum van Boortmeerbeek op de site van de vroegere mouterij.

Uitverkocht

Malto - Boortmeerbeek, Aststraat

Route

STATUS: in verkoop

Realisatie van een blok met 20 appartementen en ondergrondse parking. Dit maakt deel uit van een groter complex ‘De Malterie’. De Malterie is een complex van in totaal 125 appartementen en enkele commerciële ruimtes, gerealiseerd in het centrum van Boortmeerbeek op de site van de vroegere mouterij.

Uitverkocht

100 Noord - Antwerpen, Park Spoor Noord

Route

STATUS: Volledig verkocht

Nieuwbouwontwikkeling met 58 appartementen, een commercieel gelijkvloers en ondergrondse parkeergelegenheid bij Park Spoor Noord.

Uitverkocht

Ravelaar - Ravels, Onze-Lieve-Vrouwstraat

Route

STATUS: Volledig verkocht

Realisatie van een nieuwe wijk, met 12 woningen en 5 gronden.

Uitverkocht

Groenlinge Park - Rumst - Terhagen

Route

STATUS: verkocht

In het rustige Terhagen ontwikkelt Proland een residentieel complex, grenzend aan het Gemeentepark. De architectuur refereert aan het steenbakkersverleden van het dorp.

Dit project is verkocht

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK