Proland NV
Korte Lozanastraat 20-26
2018 Antwerpen

Ontwikkelt en realiseert kwalitatief residentieel en commercieel vastgoed.

Castor Park - Beveren

Route

STATUS: In Verkoop

Op wandelafstand van de Grote Markt van Beveren bouwt Proland een ruim en tijdloos nieuwbouwproject, Castor Park. Het project bestaat uit een gevarieerde mix van 18 gezinswoningen en 74 appartementen. Het biedt een interessante en geslaagde combinatie van comfortabel wonen met een tijdloze architectuur op een centrale locatie. De woningen en appartementen zijn aangepast aan en voorzien op verschillende woonbehoeften. Castor Park biedt je de ruimte en de mogelijkheid om te wonen op jouw manier. Een fraai en sfeervol groen park tussen de gebouwen, met een aangelegde tuin en een vijver is de ideale plek om te verpozen, te ontspannen en te ontmoeten.


Brochure aanvragen
Uitverkocht

Den Ast - Boortmeerbeek, Mouterij

Route

STATUS: Oplevering september 2018

Realisatie van een blok met 24 appartementen en ondergrondse parking. Dit maakt deel uit van een groter complex ‘De Malterie’. De Malterie is een complex van in totaal 125 appartementen en enkele commerciële ruimtes, gerealiseerd in het centrum van Boortmeerbeek op de site van de vroegere mouterij.

Uitverkocht

Malto - Boortmeerbeek, Aststraat

Route

STATUS: in verkoop

Realisatie van een blok met 20 appartementen en ondergrondse parking. Dit maakt deel uit van een groter complex ‘De Malterie’. De Malterie is een complex van in totaal 125 appartementen en enkele commerciële ruimtes, gerealiseerd in het centrum van Boortmeerbeek op de site van de vroegere mouterij.

Uitverkocht

100 Noord - Antwerpen, Park Spoor Noord

Route

STATUS: Volledig verkocht

Nieuwbouwontwikkeling met 58 appartementen, een commercieel gelijkvloers en ondergrondse parkeergelegenheid bij Park Spoor Noord.

Uitverkocht

Ravelaar - Ravels, Onze-Lieve-Vrouwstraat

Route

STATUS: Volledig verkocht

Realisatie van een nieuwe wijk, met 12 woningen en 5 gronden.

Uitverkocht

Lintsesteenweg - Lier

Route

STATUS: Volledig verkocht

Verkaveling van 8 half-open eengezinswoningen gelegen op de Linststeenweg te Lier.

Uitverkocht

Frans de l'Arbre - Merksem, Frans de l'Arbrelaan

Route

STATUS: Verkocht

Renovatie van 8 appartementen

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK